Markaryd har spikat truppen

Markaryds IF

Markaryds IF A-trupp 2018 är klar. Som ingång till årets lagbygge hade vi en mycket stark höst bakom oss i div 4. Vår ambition blev följande:

  • förlänga med samtliga
  • bredda truppen
  • tydligt b eller u-lag
  • så mycket MIF-fostrade som möjligt men gärna något nytt namn också

Stämningen i truppen är mycket god så alla spelare har stannat förutom Felix Roth,mv, som återvänt till Eket. Damir ligger lite lågt men vi har en tröja kvar till honom. Vi är stolta över alla förlängningar och den goda anda som varit i samtalen. Samförstånd och målmedvetenhet har präglat dom.

Vi har breddat truppen med rutin från högre sammanhang i Axel och Goran samt Erik Åberg. Andra starka nyförvärv är Mario Cadjo, Jakob Helldahl Nilsson och Oscars nysatsning. Fotbollssektionen, läs Ulf af Klintenberg, har gjort ett kanonjobb.

Även vårt Utvecklingslag är handplockat med ca 20 duktiga spelare. Som vi skrivit tidigare tror vi mycket på dom och lägger resurser på detta lag för att utveckla dom till a-lagspelare inom något år. Tålamod är ett nyckelord och vi har fått bra respons från dessa juniorer.

Vi i Markaryds IF:s styrelse ser med stor ödmjukhet på nästa säsong i div 4. Det finns många duktiga motståndare. Men vi är tydliga med att vår målsättning är div 3. Vi är övertygade om att alla inom MIF kommer att göra sitt yttersta för att vi ska nå dit.

Vi är mycket glada för alla dessa ca 40 spelare som ingår i A och U. Ledarstaberna kring dessa lag är oerhört kompetenta och det är härligt att följa utvecklingen.

Vår stora önskan är att det ska bli ett nöje att gå till Skärsjövallen och se på våra lag som är fulla av killar från Markaryd. Stöd och support från läktaren är vår sista pusselbit.

Väl mött 2018.

Styrelsen

A-truppen 2018:
Johannes Idström, MV
Oliver Fredriksson, Back
Jonathan Wallden, Back
Mario Cadjo, Back
Jesper Svensson, Back
Goran Slavnic, Back
Alfons Andersson, MF
Andre Fredriksson, MF
Axel Persson, MF
Erik Åberg, MF
Kazbek Gadziev, MF
Johan Ligård, MF
Astrit Shabani, MF
Jakob Helldahl Nilsson, FW
Alexander Sjöström, FW
Johan Jacobsson, FW
Liridon Bajgora, FW
Oscar Thornberg, FW

Lasse Jacobsson, Tränare
Peter Stridh, Lagledare

Annonser