Sex nya i Strömsnäsbruk

SIF-målvakt

Frimånaden har varit lyckosam för den gul/svarta föreningen. Vi vill därför presentera lite nya spelare som ska representera Strömsnäsbruks IF 2018. Först ut är 34-årige Patrick Hegyessy som närmast kommer från Delary/ Pjätteryd. Patrick ser vi som en komplett målvakt med de rätta förutsättningarna. Skönt att kunna öka konkurrensen på en väldigt viktig position.

Den andra spelaren vill presentera är 18-årige försvararen Oscar Eriksson. Han har senast representerat Råstorp/Timsfors där han varit en av de mest tongivande spelarna. Riktigt roligt att Oskar vill gå vidare i sin utveckling och valt att spela för Strömsnäsbruks IF.

Näst på tur är 20-årige anfallaren Asaad Laila. Asaad beskrivs som en riktig bulldozer och kommer vara nyttigt anfallsvapen. Orädd, stark och löpvillig.

Jonathan Kumpula är en 17 årig mittfältare som vi hämtat från Markaryds IF. En bolltrygg kille som garanterat kommer att tillföra laget med sin snabbhet och blick för spelet.

Året var 2005 när Burim tillsammans med brodern Rasim Husaj bildade seriens vassaste anfallspar. Burim gjorde hela 27 mål på 17 matcher. Han har nu valt att avsluta sin karriär där han trivts absolut bäst! Vem vet kanske han återförenas med brodern och tangerar sitt rekord?

Den sista presentationen blir 17-årige Calle Hörlin. Calle har spenderat sina fotbollsår i Markaryds IF. Hans främsta egenskaper är snabbheten, försvarsspelet och en jäkla vinnarskalle!

Källa: Strömsnäsbruks IF:s facebooksida

Annonser