Guddarp föll i träningsmatch

Guddarpsmatch

Det blev förlust i säsongens första match mot Moheda i fullständigt snökaos. Matchen slutade 1-5 efter en att siffrorna var 1-4 i halvlek. Att kalla det fotbollsmatch kanske inte är ett riktigt uttryck för säsongens första 90 minuter.

Snön vräkte ner och till slut var det i princip omöjligt att förflytta bollen normalt framåt. Oavsett vilket var det dags för säsongen första match och inledningsvis var det lite test av nya positioner i spelet, och det var väldigt förvirrat defensivt. Moheda som bett om en träningsmatch med tanke på att man skall spela Åryd Cup, såg väldigt rappa och pigga ut och det dröjde inte länge innan man gjort 0-1. Man gjorde även 0-2 och 0-3 innan vi reducerade till 1-3 på ett självmål efter Sebbe Wilhelmssons inspel från kanten. Innan paus hann Moheda dock även göra 1-4 och precis som 0-1 såg detta ut att komma från ytterst misstänkt offside-position. Efterhand växte vi in mer och mer i positionerna, och även i andra blev det bättre och bättre. Moheda hann göra 1-5 i slutet och det är väl inte säga mycket om matchen mer än att Moheda var betydligt mer redo för match än vi, men att vi kämpade och gjorde så gott vi kunde efter förutsättningarna.

Många kom helt utan träningar, en del nya killar och givetvis ett gäng långt ifrån någon toppform. Det är kul att säsongen är igång, och vi såg denna match enbart som en träning och få folk att få lite flås och samtidigt få igång ytterligare några grabbar i träning.

Källa: GIF:s hemsida

Annonser