Häradsbäck slog Guddarp

HIF-GIF

Idag började träningsmatchandet och motståndet stod div 4-laget Guddarp för. HIF med både nytt spelsystem och nya ansikten i laget levererade direkt och tog hem segern med 2-1. Spelet övertygade och killarna hade lägen att göra både 3 och 4-1 men siffrorna stannade alltså vid 2-1. En väl godkänd säsongsdebut. Målskyttar blev bröderna Isak och Jesper Skog.

Källa: HIF:s facebooksida

Det blev förlust i andra träningsmatchen för säsongen. Häradsbäck vann med 2-1.
Målskytt för giffarna var Gustav Svärd.
Vi ser inte så mycket till resultatet i träningsmacherna. Utan vi vill lufta mkt folk och få spelarna att bli bekväma med vårt spelsystem. Stundtals idag när vi väl vågar ta klivet fram & då vi släpper bollen på få tillslag så ser det bra ut. Men vi har mkt kvar att jobba på framöver.
Inför dagens match såg det bra ut & vi hade en trupp på 15 man. Väl på matchdagen var vi bara 2 avbytare tyvärr. Bodi fick sedan utgå pga av en översträckning i knät. Bengan visste vi att han var tvungen att lämna i andra halvlek, så tillslut var det ingen kvar på bänken vilket inte är optimalt. Nu gäller det att göra 2 bra träningar i veckan för till helgen är det match igen & denna gång mot Ryssby.

Källa: GIF:s hemsida

Annonser