LEIF presenterar Mikael Axelsson

Mikael Axelsson, LEIF

Spelare nummer 3 ska även han presenteras. För er som inte känner till honom är det en man som i minut 30 kan missa öppet mål från 40 cm för att i minut 32 skjuta kryssribba in från 28 meter. Jag talar givetvis om den mytologiske Mikael “Magic Mike” Axelsson. 20 år och 96 månader gammal grabb som huserat i anfallet i lokalfotbollen sen innan Arvid Andersson ens var påtänkt. Nästan alltid högst träningsnärvaro i laget och ställer upp i både A och B-lag. Förutom förra säsongen då vi spelade kanske årets viktigaste match mot Guddarp i augusti. Då skulle Micke gå på fotvård.

1. Vilket är ditt bästa LEIF-minne?
– Träningslägret i Salou, när vi på förfesten sitter i Enerydagrabbarnas stuga och Ola blir vansinnig för att isbitarna inte lossnar ur formen och skanderar ut det legendariska citatet ”ISEN HAR FRYST!”

2. Vilket är det värsta laget i Kronoberg?
– ÄIF p15 anno 2004, värsta seriekonkurrenten och fylld med besserwisser-älmhultare. Tvi fan!

3. En i laget ska bort. Vem och varför?
– Anton Nilsson, för att det inte hinner gå 30 sekunder på träningen innan man får höra något om Uniteds senaste förlust.

4. Vem är snyggast i laget?
– Martin Göransson, hade han varit på Tinder så hade han fått min superlike varje gång.

5. Vem slår igenom säsongen 2018?
– Niklas Hedin, likt Liverpool så är det hans år i år, precis som förra året och året innan dess och året innan dess och året innan dess etc. etc.

Källa: LEIF:s facebooksida

Annonser