Virestad smiskade HiTS

VIF match

Virestad tog under torsdagskvällen en komfortabel seger borta på Skansborg i Traryd. På en mycket fin gräsmatta kunde man ta ledningen efter dryga kvarten efter att William Håkansson dragits ner i straffområdet. Alex Johansson stegade fram och kunde från elva meter sätta 0-1 i målvaktens högra hörn. De gröna/vita hade även bud på flera mål i första halvlek. Men ledning stod sig fram till halvtidsvilan.

Om det var Virestad som hade kommandot och bollen i första så tog hemmalaget över taktpinnen direkt i andra. Ett virrigt Virestad hade stora problem första kvarten men lyckades hålla undan. Och när Kristoffer Åström på en kontring hittade Mattias Wikingsson i straffområdet. Gjorde nämnde Wikingsson inga misstag, dryga centimetern ovanför marken nickade ha in förlösande 0-2. Inhopparen Iman kunde sedan sätta slutresultatet 0-3 med sin första bolltouch assisterad av Mattias Wikingsson.

VIF:s hemsida

Annonser