Äntligen fredag

fredag_104732722_50408e16ddf2b318fc00001d

Jag tillhör de lyckligt lottade som har möjlighet att jobba hemifrån under en dag i veckan. Detta på grund av min värk, så inget ont som inte har något gott med sig 😊 Eftersom värken verkar eskalera efter alltför stor påfrestning tycker såväl läkare som jag att fredagar är en utmärkt dag att återhämta sig efter fyra dagars tuff arbetsbelastning. Än så länge fungerar det, men i framtiden kanske dagen måste flyttas till mitt i veckan eller också kanske den måste utökas med ytterligare en dag. Hur som helst är jag glad över möjligheten att kunna arbeta hemifrån. Det är få förunnat och jag är tacksam över en arbetsgivare som accepterar och förstår min arbetssituation. Och handen på hjärtat är jag kanske allra mest produktiv i mitt arbete på fredagar, då jag slipper bli störd av en irriterande, ständigt avbrytande, telefon som ringer 😊

Annonser