Klubbmästare

ilmrud84-1024x777

Igår hade jag förmånen att få spela klubbmästerskap i Plump, ett trevligt kortspel där det gäller att ta exakt det antal stick som man förutspår. Allt medan handen med kort blir färre per runda och sedan bli fler i andra vändan. Jag var dessutom ofin nog att vinna även 2018, så frågan är om man får fler chanser att delta nu 🙂

Å andra sidan är jag ju medlem i klubben och så länge jag är det så kommer jag väl att få delta. Även om jag nu ”misslyckades” för en månad sedan då jag även vann klubbmästerskapet i poker, låt vara med en enda spelmark 🙂

Hur som helst är kortspel ett trevligt tidsfördriv och det har det varit för mig sedan barnsben. Min morfar lärde mig spela och sedan dess har jag väl aldrig slutat. Dock aldrig om pengar, eftersom jag personligen inte anser att de sakerna hör ihop 🙂