Rätt man på rätt plats

km003-varningsskylt-beröm-ej-0

Det har börjat hända saker på min arbetsplats utanför Angshult Produktioner. Plötsligt märker jag att mina arbetskamrater är gladare och mer skämtsamma än på länge. Inte för att det beror på att vi har fått mindre att göra, vi är tvärtom inne i en mycket hektisk period och arbetar hårt, mycket och länge om dagarna. Men det har blivit ett helt annat flöde på arbetsplatsen, sakerna som presenteras har fått en bättre kvalité.

Jag anar vad som ligger bakom, helt plötsligt har vi börjat få beröm för sakerna som vi presterar och genomför och vi växer med uppgifterna. Beröm är viktigt och det gör en enorm skillnad på såväl arbetsprestationen som arbetssituationen. Det beror förmodligen på att vi äntligen fått en kapten på skutan och inte clown 🙂