Äntligen bokleverans

20190319_163407_resized

Häromdagen kom de äntligen, mina eftersökta böcker. Man kan tycka det är konstigt att man idag kan skicka efter böcker från hela världen och få dem levererade hem i brevlådan. På en vecka har du böcker från hela världen att bläddra i, om du nu inte köper dem av Adlibris i Sverige. För dem tar det 12-14 dagar att leverera ett bokpaket och det är givetvis inte rimligt år 2019. Att de sedan vägrar betala författarnas begärda priser för böckerna vid försäljning till dem är en annan historia. Det är synd att de blivit så stora att de saknar respekt för såväl författare som läsare 😦

Men hur som helst kom mina beställda böcker nu äntligen fram och jag ser mycket fram emot att få avnjuta dem. Tre böcker borde väl i alla fall räcka i en månad. Fast det beror ju på hur spännande de kan vara 🙂