Sova, sova, sova

istock-505096990-CHEdNFu3bwp_5TRK0hD-YA

Idag är det tvång på nästan allting jag gör. Kroppen säger nej, nej och huvudet är också motsträvigt i vad jag än förutsätter. Allting tar betydligt längre tid än det brukar göra, förstår inte det 😉 😉

Det får därför bli tvångsarbete i väntan på helgen. Bara det också så blir det en chokladbit, bara det också så får du Coca Cola…

Och lika förbaskat vet jag att jag lurar mig själv. Du hinner det också, och bara den lilla grejen med…

Hade egentligen stora planer för helgen, men de får läggas på is. Tror att jag försöker varva ner istället och tar dagen som den kommer. Mår bäst av att göra ingenting just nu. Inga förväntningar, inget tryck, ingen prestationsångest. Det är då jag trivs som bäst, med att göra ingenting.  Fast jag skulle må bra av att sova mycket länge på morgnarna den här helgen 😊