Att lära gamla hundar sitta…

Businessman burying his head uner a laptop asking for help

… tycks vara hart när omöjligt ☹ Precis när man tycker att man byggt upp ett riktigt professionellt tankesätt och en riktigt professionell inställning så återgår vissa människor i ledningen till att köra sitt egna race och raserar allt som man har byggt upp. De är som vilsna får som rymmer ur kätten så snart som det går oavsett hur bra de har fått det i sin inhägnad ☹

Att behöva uppleva hur sådana människor skiter i föreningens image bara för att få slippa göra grovjobbet gör mig fruktansvärt frustrerad. Att inte få svar på raka frågor i ärenden som är viktiga, att inte få veta vem som tar ansvar i viktiga frågor, att inte kunna få ett tack för saker som görs utanför arbetstid gör mig helt enkelt förbannad.

Men jag borde väl veta bättre, vissa människor kan inte inrätta sig i ledet och de är definitivt inga ledartyper, även om de strävar efter fina poster. De har definitivt inte den blekaste aning om hur man jobbar professionellt med saker och ting. Och jag har fruktansvärt svårt att jobba med sådana personer ☹

 

Annonser