Lite semester

2018-04-16

Semester är ett vackert ord. I alla fall i mina öron 😊 Och semester är precis vad jag unnar mig denna veckan efter ett väldigt tufft och slitsamt program de senaste veckorna. Idag har jag gjort ingenting och det tänker jag fortsätta med imorgon 😊

Nåja, lite har jag väl gjort ändå. Det var ju lite jobbmail som skulle redas ut på morgonen, men sedan tog jag bilen och drog söderut, mot Skåne. Fast det var inte mindre blåsigt där om sanningen ska fram. Det berörde mig dock inte så mycket eftersom mitt ärende var att besöka handelsträdgårdar 😊

Fast resultatet blev i sanning magert. Det är uppenbarligen lite väl tidigt att inhandla det jag önskar ännu. Visserligen säger handlarna att de ligger väl framme i tiden mot det normala, men där håller jag inte med dem. De, precis som våren, är sena i år. Det har jag full koll på 😊