Shoppingdag

vandring_skogen_RonJohansson-5-2880x1620

Idag ska normalt alla lövträd vara utslagna och våren vara i full gång. I alla fall om man ska tro mig och det ska man i det här fallet. Idag är det nämligen den 24 april och jag har full koll på hur naturen brukar se ut på min födelsedag 😊

Men eftersom jag inte kan påverka den i år sena våren, har jag beslutat mig för att åka till Växjö för att inhandla ett par friluftsbyxor. Eftersom jag aldrig tidigare ägt ett par sådana så är det verkligen på tiden att jag införskaffar sådana 😊

Orsaken till detta inköp är en byavandring i Farabol som jag tänkte vara med på den 1 maj. Och det gäller att vara rätt klädd för sådana upptåg och vad kunde då vara bättre än att unna mig denna födelsedagspresent som jag säkerligen kan ha nytta av även efter den 1 maj 😊