Tji fick jag

Automower-320-Hanglage-vorne

Under gårdagen passade jag på att koppla in min robotklippare efter vinteruppehållet. Den har varit på service och jag väntade in i det sista på att starta upp den i år eftersom jag har så mycket nysådd gräsmatta. Något som jag fick slita med för några veckor sedan, då fjolårets hetta tog kål på det mesta av min gröna matta ☹

Glad i hågen kopplade jag in Sniff och tänkte att nu har man ett problem mindre att tänka på i sommar 😊 Tänkte på alla sköna timmar som jag sparar in på  allt gräsklippningsarbete i min trädgård 😊

Men det hände ingenting. Ingenting förutom att en blå lampa började blinka och indikera kabelbrott ☹ Så där är vi nu. Det blir istället att leta kabelbrott och försöka få det lagat ☹

Å andra sidan springer problemet inte bort. Jag kanske kan hitta något annat intressantare att göra just idag 😊