Hyfsad form

Förste målskytt Gåfotboll

Idag har jag spelat fotboll. Ja, du läste rätt och jag vet att jag sagt att jag inte skulle spela igen om inte förutsättningarna var de rätta. Men det var de på sätt och vis. Vi pratar om Gåfotboll 🙂

I Sverige är Gåfotboll en relativt ny sport. Elfsborgs IK drog tillsammans med Borås stad igång aktiviteten förra året och fler föreningar börjar nu haka på. Och på många håll utomlands är Gåfotboll stort, som exempelvis i England, där det finns ett hundratal lag.

Dagens match spelades 2 x 15 minuter och det var precis lagom tid för de flesta, även om jag personligen önskat längre tid. Men lagom är ju alltid bäst 🙂

Resultatet blev dock i min stil, seger med 9-4. En bra premiär. Tre mål fick jag göra i första halvlek. I andra blev jag hårdare bevakad, men fick ändå till fyra målgivande passningar. Det kan jag inte klaga på. Men framför allt hade jag fruktansvärt kul 🙂