Fotbollens dag

86519240.focus-none.width-700

Idag blir det fotboll för hela slanten. Jag har precis varit och avnjutit en fotbollsmatch för de yngsta där barnbarnet spelat och det är alltid lika kul att se hur de små försöker efterlikna de vuxna. I alla fall med de positiva bitarna och det är ju det som de faktiskt gör 😊

Idag blev det förlust, men vid två tidigare tillfällen i år så har det blivit vinst. En fotbollsmatch är som livet, egentligen. Ibland blir det vinster, ibland förluster och ibland blir det oavgjort eller ingenting 😊

I eftermiddag får jag ikläda mig speakerrollen på min arbetsplats. Tre ordinarie speakers var samtliga uppbokade och likaså var reserven ☹ Det är bara till att greppa ratten och dra iväg på ännu ett arbetsuppdrag. Men i gengäld tar jag nog ledigt på onsdag istället. Som sagt, ibland blir det vinster, ibland förluster… 😊