Bokskörd

20190522_150419

I dagens brevlåda fanns jag till min stora glädje lite förströelse för framtida kvällar 🙂 Det blev en skön blandning där kanhända den uppmärksamme noterar två böcker om två fotbollsprofiler. Den om Tord Grip tycker jag personligen ska bli intressantast att läsa. Tord är en stor fotbollsprofil och en människa värd att beundra och se upp till 🙂

Herman Lindqvist är alltid ett säkert kort och Vilhelm Mobergs tunnare utgåva har visserligen några år på nacken, men kan vara intressant ändå. Moberg är ju en ”sanningssägare” som sällan skräder orden. Jag får se hur mycket vi är överens om, eller inte 🙂

Jokern i bokhögen är en bok om ”den andra sidan” och den kan vara både topp eller flopp. Mycket här handlar ju om författarens förmåga att berätta och övertyga. Kanske inte för mig personligen, då jag har en viss erfarenhet inom området, men bekräftelse och visshet kan man aldrig få för mycket av i detta ämne 🙂