Sämre syn igen

-30_Off_Sale_Transparent_PNG_Clip_Art_Image

Det är så tråkigt att behöva åka på akutbesök med mitt problematiska vänstra öga hela tiden. Idag var det dags igen, och nu har synen sjunkit rejält, ner till 30% ☹ Fast samtidigt måste jag berömma och ge en eloge till läkare och sköterskor på lasarettet som jag besöker. De fixar alltid en tid åt mig inom loppet av någon timme, detta trots att jag kommer oanmäld till dem. De är fantastiska 😊

Jag hävdar med bestämdhet att de här ständiga återbesöken beror på att ögat aldrig får vila och att det blir stressat. Min läkare är av samma åsikt och betonar att maximalt 20 minuters arbete vid bildskärmen är vad man ska utföra, därefter ska det vara avbrott och andra arbetsuppgifter åt ögat. Ska absolut ta till mig detta denna gång och lyda rekommendationerna 😊

Full medicinering igen med droppar och salva är vad som mer gäller, upp till 8 gånger om dagen. Salvan har emellertid denna gång bytts ut mot en liknande med tyskt ursprung och tillverkning. Det gillar jag, tysk grundlighet har jag alltid värderat högt 😊