Barnkalas är kul

Barnkalas

Idag ska det bli barnkalas och jag gläds över att vara en av gästerna 😊 Numera föredrar jag den typen av kalas, de håller en lagom nivå på saker och ting och man blir inte helt uttröttad efteråt 😊

Förr i tiden gick man ju ofta och gärna på stora kalas med middagar och groggbord, men den tiden är, som tur är, förbi. Det här med barnkalas är både lugnare och trevligare. Och dessutom är huvudpersonerna ärliga, spontana och oförfalskade 😊

Kanske är det därför som det så sällan hålls större kalas nu för tiden? Kanske är det för att fler än jag har insett hur buffliga människor blir när de hinkar i sig? Nej, förresten, det är nog inte därför. Då skulle det ju inte hållas Cykelfester och annat påhitt. Det är nog snarare som så att folk inte har råd till att hålla stora fester i egen regi, där mat och dryck ingår.

Och det tycker jag är lika bra. Då blir ingen förnärmad om man inte kommer. För visst är det väl som jag brukar säga; folk blir så lustiga när jag dricker 😊