Fotbollsplanslinjering

ww

Under gårdagen iordningställde jag och mina kollegor en Gåfotbollsplan med de exakta måtten och linjerna i övrigt för att kunna spela på en ”riktig” plan 😊

Det är fantastiskt att se och känna hur glädjen sprids i goda vänners lag när man är kreativ och skapar något tillsammans. Vi hade ju dessutom turen att ha vädrets makter på vår sida och kunde därför njuta av såväl skapandelusten och solen 😊

Jag har sagt det förut och med risk för att bli tjatig så upprepar jag vikten av motion för att människan ska må bra. Själv har jag alltid haft svårt för detta om det inte varit en boll inblandad på något sätt. Jag har inte gått en meter extra om det inte har behövts, men har man kastat ut en boll till mig så har det inte funnits någon bortre gräns på när jag ska sluta. Och Gåfotboll passar mig synnerligen väl, samtidigt som jag tror att det skulle passa dig också. Varför inte kolla upp om det finns några i din närhet som också skulle vilja testa på det? Jag garanterar att ni inte kommer att ångra er 😊