Plötsligt händer det

image49-e1437652276868.jpg

Det har jobbats hårt i dagarna två för att få till det nya kontoret bakom mitt garage. Jag hade ett sådant kontor för flera år sedan på samma ställe, men upplät detta till min inneboende hustru som skulle ha det som ett kombinerat sy- och arbetsrum. Sedan dess har det varit ett rum som hon har kastat in allt möjligt i som hon inte orkat ta tag i ☹

Nu har jag efter två års tuffa förhandlingar fått till stånd en kompromiss, där jag tillhandahåller halva rummet för mitt ändamål. Det har varit tuffa manglingar innan detta beslut kom till stånd, och minst lika tufft att sedan få arbetet med att rensa rummet att fungera. Men nu är vi i alla fall en bit på väg och jag har äntligen fått skrivbordet på plats. Dock återstår en hel del arbete innan det går att använda av utrymmesskäl, men skam den som ger sig 😊