Underbara sommartid

IMG_1216

Äntligen fanns det möjlighet att avnjuta dagens frukost ute i det fria. Det är något av det mest fantastiska jag vet under sommaren. Att i lugn och ro få sitta där och speja ut över trädgården och planera dagens verksamhet. Att få se blommorna blomma och humlor och bin som surrar omkring dem ger själen ro och tillfredsställelse 🙂

Visst dyker det upp lite tankar om arbete också, men det får man ta. Det är ju en del av tjusningen med att sitta och speja ut över domänerna och se vad som kan göras bättre och trevligare. Såväl för mig som blommorna och de frivilliga, bevingade, arbetarna som sliter där ute 🙂

Så nu har blomlanden lukats, vissna blommor klippts ner och trimmern har gjort sitt jobb. Nu blir det till att fira lite semester. Och sitta och begrunda arbetet lagom till eftermiddagskaffet 🙂