Semester på riktigt

sem

I morgon räknar jag med att ha den första semesterdagen på min sommarsemester. Visst, det var planerat att ske långt tidigare, men nu blev det inte så. Att jobba halva dagarna och ha semester halva var ingen bra idé. Det blev istället jobb sex av de åtta arbetstimmarna. Och det är ju inte att ha semester på halvtid 😦

Under veckans som gick var det många telefonsamtal från kollegor som var i färd att gå på semester om de inte redan gjort det. Precis som jag fick de inte vara ifred på semestern. Dessutom rasade min jobbdator och jag var tvungen att resa till stan för att lämna in den på reparation 🙂

Men det är klart, nu kan jag ju inte jobba med den och därför kan det verkligen bli semester. Det är positivt och det är bara att gilla läget. Och så givetvis att ta lärdom av misstaget med delad semester. Man blir aldrig för gammal för att lära 🙂