Böda Sand imponerar

5c97ce6a-6ab3-4676-9635-9248e409f670

Vid min ålder skäms jag inte för att säga att få saker imponerar på mig. Man har varit med om det mesta, i såväl positiv som negativ bemärkelse, och blir väldigt sällan förundrad. I alla fall vad gäller människors dumhet 😉

Men då och då händer det att jag höjer på ögonbrynen och blir imponerad. Och besöket på Böda Sand på Öland är ett sådant tillfälle. Det var verkligen länge sedan jag såg något liknande och jag vågar till och med påstå att den måste vara en av Sveriges vackraste stränder 🙂

Möjligtvis kan Sandhammaren utanför Ystad konkurrera om förstaplatsen, men det är ytterst tveksamt. Böda är en imponerande strand, dessutom oerhört välskött. Det ger mig dessutom vatten på kvarnen att det är på ostkusten som man hittar det bästa av Sverige. Både i stort som i smått 🙂