Jobb kontra ledighet

image

Idag är det första dagen på min sommarsemester. I alla fall på pappret, ska jag vara ärlig litar jag inte ens på mig själv i det fallet 😉

Tyvärr är det ju så med ett yrke som mitt att helt och hållet får du aldrig semester. Det började redan första veckan med att jag fick ställa in den veckan. Detta för att komma i fas med arbetssituationen. Och sedan har det bara rullat på med arbete, ändå tills min arbetsdator bestämde sig för att nu fick det vara nog och helt enkelt la av 😦

Men då började istället jakten på reparation, alternativt ett nyinköp. Saker som bestäms av herrar med större befogenhet än mig. Och de var ju på semester och kunde inte ta några beslut för stunden. Med påföljd att småjobb växte på hög och jag fick försöka lösa de mest akuta problemen från min privata dator 😦

Den här sommaren, som skulle ge mig riktigt lång ledighet, har knappast uppfyllt ledighetsförväntningarna. Men strunt i det, jag får försöka ta igen det i höst. Hoppet är ju det sista som överger människan 🙂