Trädgården är en oas

T2016_0538_Tradgardsgodsel_Algomin_IMG_9266-1

Under gårdagen passade jag på att gödsla gräsmattan mellan skurarna. Det var både behövligt och nödvändigt, då gräsmattor mår bra av lite gödsel då och då under växtsäsongen 🙂

Jag konstaterade också vilken positiv verkan detta trädgårdsarbete har på mig. Där ute i trädgården minskar min stress och min frustration, där ute är jag i samklang med naturen. Det är där ute i min trädgård som jag skulle vilja tillbringa merparten av veckans samtliga dagar. Även om jag vet att det i nuläget är en utopi 😦

Att, om så för en kortare stund, få slippa all press, alla förväntningar och alla måsten är fantastiskt skönt. Okey, min telefon fortsätter att plinga, men ute i trädgården hörs den inte där den ligger på mitt hemmakontor. Och där ska den få ligga resten av veckan, jag ger tusan i min arbetsgivare. Jag ger tusan i allt vad jobb heter och tar några dagar ledigt under min semester 🙂