Goda vänner

6167152-

Stadsfestivaler har ju under senare år blivit ett permanent inslag i var och varannan by och ikväll ska jag faktiskt bege mig på en sådan. Inte för att jag annars är särskilt begiven på dessa aktiviteter, men för att jag är bjuden till goda vänner i staden och då det dessutom finns ett bra uppträde att avnjuta så ser jag absolut fram emot detta. Med lite tur kanske vädrets makter dessutom kan vara arrangörerna behjälpliga och då blir ju sådana här utomhusarrangemang ännu trevligare 🙂

Goda vänner kan man absolut inte få för många av, men det är viktigt att det är just goda vänner. Nu för tiden är ju folk du och bästis med hela världen, men när det sedan krisar till sig i livet så brukar denna vänskara drastiskt förminskas av någon anledning. Det är därför jag självmant har sållat hårt i min så kallade vänskara och de så kallade goda vännerna kan numera räknas på handens fingrar. Det kan låta drastiskt, men å andra sidan är det bästa kvalité och det i sin tur borgar för bästa kvalité då vi träffas 🙂