Spridda skurar

Regn

Den senaste tiden har vi sannerligen fått lära oss vad spridda skurar innebär. Väder och temperatur skiftar snabbt och det som ena minuter är strålande solsken kan nästa minut vända till ett kraftigt regn. Väldigt fascinerande och spännande, i alla fall om man sitter inomhus 🙂

Det är väl bara att inse att sommaren vid det här laget har övergått i höst. En årstid som kan vara väl så behaglig som en stekhet sommardag. För min del är den största skillnaden att kortbyxorna har bytts mot långbyxor. Och det är jag ju inte riktigt lik glad vid 🙂

Under ungdomsåren var sommaren min favoritårstid, men med åldern har såväl vår som höst knaprat in på det försprånget. Det är väl fortfarande bara vintern som jag skulle kunna tänka mig att vara utan 🙂

Dock kan inte förnekas att det är ganska trevligt med levande ljus, eld i en kamin och besök av tomten. Hade det bara varit som så att man sluppit halkan, kylan och snöskottningen, då hade jag kanske kunnat lära mig att uppskatta den årstiden också 🙂