Kläderna gör mannen

james-bond-actors-ranked-poll-1142394

Tänk vad dålig smak herrar tycks ha nu för tiden. Eller, kanske är det inte smaken det är fel på, det kanske är ögonen 😊

Man slås av detta när man överallt ser killar och herrar som tror att de klätt upp sig, tagit på sig bästa kavajen. Men istället har de spökat ut sig, dragit på sig ett korvskinn som med all tydlighet visar att kavajen är minst en, kanske två, nummer för liten. De ser enbart skrattretande ut med en knäppt kavaj som spretar åt alla håll 😊

Annat var det förr, då klädde man verkligen upp sig i kavaj. En kavaj som satt åt där den skulle, men som samtidigt gav utrymme till rörlighet. Det visade på klass, på att man verkligen ansträngt sig för att göra sig fin. Och tack och lov finns det de av oss kvar som vet hur en kavaj ska sitta, men vi tycks bli färre och färre 😊

Idag är unga killar i kavaj snarast pajasar, det enda som fattas är clownnäsan 😊