Var tacksam

Folkhälsomyndigheten,_entré_2019

Idag var det tänkt att jag skulle bege mig till min hembygd, närmare bestämt till Farabol för att delta i en torpvandring som jag länge har sett fram emot. Men dessvärre blev denna inställd på grund av rådande Coronasituation ☹

Likaså skulle jag besöka samma trakt för en metartävlan framöver, men även denna är inställd på samma premisser som ovan ☹

Det är givetvis tråkigt med inställda evenemang, men det är bara att gilla läget och se på saker och ting med verklighetens ögon. Vi lever i en tid då vi själva inte råder över vardagen, och ändå ska vi vara mycket tacksamma för att vi i Sverige har fått möjligheten till frihet under ansvar. Många länder har stängt ner för invånarna och det måste vara oerhört tufft och svårt för var och en ☹

Att följa de svenska myndigheternas rekommendationer är att göra rätt och den insikten borde alla och envar leva efter. Vi måste vara glada och tacksamma över den frihet som vi har i den situation som vi just nu befinner oss i 😊