Färdiga projekt

20200510_121210

Under våren växer det alltid fram nya projekt till trädgården. Tur är väl det, nya projekt främjar ju kreativiteten och man stagnerar inte i utvecklingen 😊

Fjolårets vårprojekt var en trädgårdsbrunn och i och för sig återstår det en del att göra för att få den precis som jag vill ha den. I sanningens namn ska också sägas att jag kom igång sent med projektet, inte förrän till hösten av olika anledningar. Och då lade jag också ett nytt trädäck där jag tidigare hade blomsterland.

Detta iordningställdes emellertid inom årsplanen och det har redan fått en oljestrykning. Det mesta av min trädgårdsbrunn är också färdigt, den är målad och på plats. Det är enbart den sista lilla touchen som saknas, att bygga egna blomsterlådor till den. Det ska dock åtgärdas inom kort och sedan kan det projektet anses som färdigt. Och då öppnar det upp för nya projekt i trädgården 😊