Sann terapi

nasselfjaril

En trädgård ger oanade möjligheter till rekreation och är enligt min åsikt en ständig källa till inspiration 😊 Okey, en del människor är inte födda till det här med trädgård och tycker att det mest handlar om en massa arbete, och det är klart att inget gör sig själv. Men tänk på den mångfald av blommor, djur och insekter som du är med om att skapa 😊

Framför allt humlor och fjärilar gör mig glad när de flaxar och flyger omkring bland mina blommor. De bevisar att jag trots allt gör något meningsfullt för naturen av alla timmar som läggs i trädgården 😊

Men det är ju inte bara det. Själva terapin av att pyssla om och sköta en trädgård är fantastisk och obetalbar. Att du skapar liv och ger livsutrymme för så många olika arter på just din lilla del av den stora världskartan. Det är sann livskvalité 😊