Fotbollskoll på Älmhults IF

Vi fortsätter vår serie om att gå in på de lokala fotbollslagens sociala medier för att hämta in uppgifter om vad som händer och sker inför fotbollssäsongen 2021. Vi tittar idag på Älmhults IF och vad de skriver om sina spelarförändringar. Laget huserar i division 3 och all text som följer nedan är hämtad från deras facebooksida.

André Lassen förlänger med ÄIF. Det rutinerade Adde kör på. Adde är en mycket viktig kugge i laget med sitt enorma driv och sin stora bollskicklighet. Adde stänkte in 6 mål denna säsong och det extremt viktiga 2-1 målet mot Hovshaga. Adde tillför väldigt mycket glädje och harmoni både på och utanför planen. Vi ser framemot att få följa Adde ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Max Persson flyttas upp. Max är född 2005 och har gjort regelbundna träningar under året, för att vänja sig och flyttas nu upp  i senior truppen. Denna stora talang har imponerat med sin mognad och teknik och alltid skapa tid till sig själv. Vågar ta beslut och är väldigt seriös på träningar. Vi hoppas förvalta det oerhört fina jobb alla tränare/ ledare/ och Max föräldrar gjort innan oss så Max kan utvecklas ännu mer på planen och utanför. Välkommen Max.

Kevin Johansson senast i Häradsbäck/Ryd, som vi följt ett tag tar nu chansen i ÄIF. Kevin har ett bra spelsinne och fysik med ett tungt skott som vi hoppas kunna utveckla ännu mer med vår träning samt att han passar bra in i gruppen. Välkommen Kevin!

Linus Persson förlänger med ÄIF. Linus är en stabil mittback som tillför ett lugn i sitt spel, han är även en riktig glädjespridare utanför planen och har även växt in som en ledare i gruppen. Vi ser framemot att få följa Linus ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Armend Ramadani förlänger med ÄIF. Armend är en talangfull mittfältare som har ett bra spelsinne. Vi ser framemot att få följa Armend ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Albin Käll förlänger med ÄIF. Albin är en ung talang som kom upp i A-laget inför den gångna säsongen. Han har visat prov på sin bollskicklighet och sitt spelsinne vid dom inhoppen han har gjort. Vi ser framemot att få följa Albin ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Erik Testino förlänger med ÄIF. Erik är en mycket snabb och teknisk spelare som lurar vilken backlinje som helst och har ett grymt fint målsinne. Vi ser framemot att få se Erik ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Ermias Sewit förlänger med ÄIF. Ermias är en riktigt stabil fotbollsspelare som har ett stort lugn i sitt spel. Under säsongen har Ermias spelat riktigt stabilt i U-laget och även gjort ett par riktigt stabila inhopp i A-laget. Vi ser framemot att få följa Ermias ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Philip Nilsson förlänger med ÄIF. Philip är en tekniskt duktig spelare med en fin vänsterfot som har gjort stor nytta med sina fina inspel och sina genombrott med bollen den gångna säsongen. Vi ser framemot att få se Philip ännu en säsong i ÄIF tröjan.

William Håkansson förlänger med ÄIF. Den snabbe och riviga mittfältaren kommer även 2021 ställa till det för motståndarna. Wille är en snabb och ivrig spelare som aldrig ger sig och är helt outtröttlig. Vi ser framemot att få se Wille ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Noah Ejneborn förlänger med ÄIF. Den blixtsnabba forwarden och målfarliga forwarden kör vidare. Ejne har ett grymt målsinne och det är inte många som hänger med när den snabbe forwarden får upp farten. Vi ser framemot att få se Ejne ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Viggo Blomqvist förlänger med ÄIF. Den stabila och lugna backen Viggo kör vidare ännu en säsong. Viggo har gjort några inhopp som mittback den gångna säsongen, tyvärr fördärvades delar av säsongen av en skada. Vi ser framemot att få se Viggo ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Wictor Willseus förlänger med ÄIF. Kapten Sigge har med sin snabbhet och tuffa spelstil vuxit till en stabil back trots sin unga ålder. Sigge är en egen produkt som gjorde sin A-lagsdebut 2017. Han ger alltid 100% i alla lägen. Vi ser framemot att få se Sigge ännu en säsong i ÄIF tröjan.

Magnus Jansson förlänger med ÄIF. Assisterande kapten Mange är en mycket stabil spelare som alltid ger 100% på både träning och match. Han är en stor förebild för de yngre och bidrar enorm mycket med sin rutin. Säsongen 2021 blir Manges 10:e säsong i ÄIF. Vi är glada att vi får se Mange i ÄIF tröjan ännu en säsong.