Fotbollskoll på Häradsbäcks IF

Vi fortsätter vår serie om att gå in på de lokala fotbollslagens sociala medier för att hämta in uppgifter om vad som händer och sker inför fotbollssäsongen 2021. Vi tittar idag på Häradsbäcks IF och vad de skriver om sina spelarförändringar. Laget huserar i division 5 och all text som följer nedan är hämtad från deras hemsida.

Trots att frimånaden ännu inte har börjat så har vi redan kunnat göra klart med en kvartett spelare.

Erik Karlsson, 17 år, försvarare. – Erik är en mycket positionssäker försvarare med ett fint spelsinne. Spelade senast i Älmhults IF.

Otto Carlqvist, 17 år, försvarare. – Även Otto är en defensiv spelare med bra fysik, tuff spelstil men även en känslig passningsfot. Spelade senast i Älmhults IF.

Isak Persson, 18 år, försvarare. – Precis som Erik och Otto kommer även Isak från Älmhults IF. Isak håller oftast till på högerbacken. Träningsvillig, fokuserad och oftast på gott humör gör Isak till en uppskattad lagkamrat.

Herman Nord, 20 år, mittfält/anfall. – Herman återvänder till oss efter några säsonger i Liatorp/Eneryda. Han är en offensiv spelare som gillar att utmana och gå framåt. Vi ser fram emot flera offensiva räder.

Jesper Nilsson, 18 år, ansluter till HIF från Älmhults IF. Jesper är ung och talangfull vänsterback som redan har fått prova på spel i högre divisioner med ÄIF. Här får vi in en naturlig vänsterspringare som gillar att följa med upp i anfallen. Vi är säkra på att Jesper kommer att utvecklas ännu mer och kommer att tillföra mycket med sin uppoffrande spelstil.

20-årige Lucas Schölin har bestämt sig för att spela för HIF kommande säsong. Lucas är en offensiv spelare som i grunden är anfallare men som under senaste åren även spelat som ytter och som playmaker i nr 10-rollen. En mycket mångsidig och användbar spelare med andra ord. Vi får in en träningsvillig och målmedveten spelare som vi tror kommer hjälpa oss mycket i vårt offensiva spel. Han kommer närmast från spel i div 4 med Liatorp/Eneryda och har därför redan nyttig erfarenhet från en högre nivå. Vi är mycket glada över att få se Lucas i blå-vit tröja kommande säsong!