Fotbollskoll på Virestads IF

Vi fortsätter vår serie om att gå in på de lokala fotbollslagens sociala medier för att hämta in uppgifter om vad som händer och sker inför fotbollssäsongen 2021. Vi tittar idag på Virestads IF och vad de skriver om sina spelarförändringar. Laget huserar i division 6 och all text som följer nedan är hämtad från deras hemsida.

Jesper Skog ansluter från Häradsbäcks IF. En 25-årig yttermittfältare med en ruggigt bra vänsterfot.

Viktor Bengtsson ansluter från LEIF. En 24-årig hårt arbetande mittfältare med fina fötter.

Jerry återvänder efter en säsong i LEIF. Jerry besitter en mycket fin teknik och har näsa för mål.

Tobias Johansson ansluter från LEIF. En stabil målvakt med riktigt bra ledaregenskaper.

Hampus Jönsson återvänder ifrån Älmhults IF till Vif inför nästa säsong. Välkommen tillbaka!

Vi välkomnar målvakten Axel Blomqvist till VIF. Axel bor och studerar i Linköping men har valt att tillhöra oss så han kan träna och spela med oss när han är på hemmaplan. Han är 26 år gammal och ansluter från Häradsbäcks IF.