Fotbollskoll på Torpa IF

Vi fortsätter vår serie om att gå in på de lokala fotbollslagens sociala medier för att hämta in uppgifter om vad som händer och sker inför fotbollssäsongen 2021. Vi tittar idag på Torpa IF och vad de skriver om sina spelarförändringar. Laget huserar i division 5 och all text som följer nedan är hämtad från deras hemsida.

Johan Palm klar för Torpa även under 2021! Sedan han tog över som spelande tränare 2012 har han varit Torpa trogen under alla år. Det blir därför tionde året som han kommer att jobba för Torpa IF. Förmodligen är han ganska ensam om en sådan svit och enastående på många sätt. 30-årige Johan bor i Hjälshammar i utkanten av Värnamo men att pendla till Torpa (12,5 mil ToR) ett par gånger varje vecka är beundransvärt. Att Johan är kvar i Torpa och att han får jobba i en väl fungerande föreningen med en bra sammansvetsad trupp är ett kvitto på att han trivs. Vi är oerhört nöjda med Johan och att förlänga var ett självklart val från föreningens sida. Vi hoppas även kunna presentera en assisterande tränare under närmsta tiden.

Oskar Johansson. Vi hälsar Oskar varmt välkommen till klubben! Föreningen kan med glädje meddela att Oskar har valt att skriva på för Torpa IF. En ung utvecklingsbar målvakt (född -00) som börjar bli ett bekant ansikte på Skogsängen då han har varit med och tränat med oss under hösten. Oskar har visat att han är en kille som hela tiden strävar efter att bli bättre samtidigt som det har blivit tydligt under höstens gång att han passar väldigt bra in i vår grupp. Oskar har inte spelat på ett tag men har Ljungby IF som moderklubb. Kul att han äntligen blev Torpaspelare på pappret också!

Erik Karlsson. Vi välkomnar även Erik Karlsson till Torpa! Erik är också en ung (född -00), stabil och utvecklingsbar spelare. En karaktär vi haft ögonen på länge, vilket gör att det känns extra roligt att han kommer att spela i Torpas färger framöver. Erik är en stark och trygg försvarsspelare som kommer att göra stor nytta både på och utanför planen med sina egenskaper och karaktär! Har varit skadad men är nu helt återställd, kommer närmast från Ljungby IF.