Barcelona överlägsna

Hade det stora nöjet att se Barcelona besegra Chelsea med klara 4-0 i gårdagens Champions League-final för damer. Det var en underhållande match, i alla fall under den första halvleken, men Barcelona var alltför överlägsna för att det skulle bli en spännande uppgörelse. Barcelonatjejerna imponerade, de var först på alla bollar, och Chelseatjejerna var på sin hand trea på samma bollar.

Konstigt, med tanke på att Chelsea, i alla fall i svenska medier, var storfavoriter till segern. Kanske hade det att göra med att det i det engelska laget fanns svenska tjejer med, vilket saknades i det spanska laget.

Men nu är det ju en gång för alla som så här att svensk media alltid skattar de svenska deltagarna väldigt högt. I alla fall innan matcherna. Kanske är det dags att lära sig att vi inte alltid är bäst i världen på allt. Det finns andra som också kan och oftast kan de lika bra som vi själva 😊