Vart är vi på väg?

Vårdguiden rekommenderar nu att benämningarna kvinna och man ska strykas och att det således inte ska finnas något särskilt kön som föder barn eller något särskilt kön som draggas av prostatacancer. Detta för att könsneutrala personer inte ska känna sig diskriminerade. Helt allvarligt, vart i helsicke är det här landet på väg ☹

Inte nog med att man hittade på ordet hen, det vill säga höna, för den som inte kunde bestämma sig för om de var man eller kvinna. Men det var tydligen bara början på denna sinnessjukdom som fortsätter att genomsyra det här landet.

Att använda hon, han, kvinna eller man är väl inte på något sätt diskriminerande. Om någon hon eller han känner sig som motsatsen, och vill kalla sig det istället, så vad är det med det. Det är väl bara att acceptera och respektera. Hur svårt kan det vara? Ett påhittat ord förändrar ju inte detta på något sätt. Uppenbarligen har ju idioterna i det här landet inga problem med fertiliteten i alla fall ☹