Bäst när det gäller

Idag är jag ombedd att utse en lämplig spelplan för kommande helgs stora idrottsaktivitet hos en av de klubbar som jag i ungdomsåren spelade fotboll för. Klubben ifråga har alltid en stor idrottsaktivitet och i år firar de att det för 40 år sedan  blev dubbla seriesegrar. Ja, egentligen skulle man väl skriva att det blev seriesegrar två år i rad, för så var det ju 😊

Denna händelse ska firas med att de två lagen ställs mot varandra för att en gång för alla fastställa vilket lag som egentligen var det bästa, Guldlaget 80 eller Seriesegrarna 81. Själv har jag ju möjlighet att spela i båda lagen, men jag kommer nog att välja Guldlaget 80 😊

Fast givetvis kommer vi inte att spela med de regler som normalt gäller i fotboll, vi måste ju tänka på ålder och risken för skador. Det kommer därför att bli en prestigeladdad kamp med det utmärkta namnet Gåfotboll 😊