Ännavänt

De flesta av oss är väl vanedjur som gillar att följa våra dagliga rutiner. I alla fall merparten av veckans dagar. Men ibland rubbas de här cirklarna och då blir det lite avigt och ännavänt. Man får helt enkelt lägga upp vardagslivet på ett annat sätt.

Om detta blir för en dag eller två så är det väl inga större problem med det. Men när det blir under en längre tid så blir det allt lite konstigt.

Jag är nu inne på min femte vecka med en bruten tå och den är långt ifrån bra. Inte ens så pass bra att jag kan förvänta mig att den är läkt ens efter sex veckor som det i genomsnitt tar att läka ett dylikt brott. Och det rubbar givetvis mina cirklar att inte kunna ta de dagliga promenader som jag är van vid. Att inte få den dagliga dosen motion och därmed också den friska luft som jag är van vid.

Men vad finns det egentligen för alternativ? Inga, som jag ser det. Det är bara att se tiden an och hoppas på det bästa. Förr eller senare blir det säkert bra 😊