Fotbollens Silly Season, Guddarp

Guddarps IF fortsätter värva. Roland Csiszer är näste man in i truppen inför kommande säsong. En kille född -05, boendes i Guddarp, som spelat i LIF fram till nu, men som framöver alltså kommer spela för GIF. Han har sina styrkor i det defensiva spelet, gör det enkla och släpper sällan någon förbi sig. Det ska bli väldigt spännande att se hans utveckling framöver bland seniorer och vår duktiga tränarstab.

– Vi är otroligt glada att Roland vill spela i hembyn framöver. Att vi får en spelare som bor i Guddarp är givetvis väldigt roligt och det ska bli kul att se Samir och Josef utveckla Roland vidare i seniorfotbollen. En kille med en fin framtid framför sig i förening och förhoppningsvis blir det en framtida storspelare för föreningen, hälsar sportgruppen.

Guddarps IF har tidigare presenterat Samir Hodzic som ny huvudtränare och Axel Eriksson som första nyförvärvet. Nu är nästa ”Samir-junior” klar. Centrala mittfältaren Josef Carlsson ansluter från Liatorp/Eneryda IF

”26-årige Josef Carlsson är säsongens andra nyförvärv efter Axel Eriksson. En mycket bra och stabil innermittfältare som lämnar division 4-laget Liatorp/Eneryda och ansluter till oss kommande säsong. Josef har tidigare tillhört Ljungby IF där han även fostrats i 95-kullen samt spelat i A-laget under de senaste framgångsrika åren, men förra säsongen återfanns han i LEIF. Nu följer han alltså med Samir till oss och vi får en mycket stark och viktig värvning på en position som vi verkligen velat stärka upp ordentligt med en stöttespelare av rang” skriver klubben på sin hemsida.