Virestad värvar vidare

Virestads IF fortsätter presentera rutinerade nyförvärv inför säsongen 2022. Först Jonathan Petersson sedan Rickard Malmström och David Sernefell.

Malmström spelade för Virestad 2010 och har nu valt att återkomma. På Instagram skriver föreningen:

”Han har imponerat stort de träningar han gjort hos oss i vinter med sin fysik och blick för spelet. Beträffande position får jag citera huvudpersonen själv: ”Jag spelar helst anfallare, spelar mest innermittfältare, men spelar bäst som mittback”.

Om Sernefell kan man på samma ställe läsa:

”Med erfarenhet från både division 3 och 4 är vi helt övertygade om att han kommer betyda enormt mycket för oss kommande säsong. David kan spela som innermittfältare men också anfallare. Med sin styrka, målfarlighet och pondus har han på egen hand höjt varenda träning under försäsongen.”