Lömsk sjukdom

Efter en dryg vecka, då jag kämpat mot covid19, kan jag bara säga att jag är glad att jag var fullvaccinerad då sjukdomen slog till. Nio dagar efter de första symptomen är jag fortfarande inte riktigt återhämtad, även om jag mår betydligt bättre och vet med mig själv att jag är på bättringsvägen 😊

Den här sjukdomen är mer än lömsk, den är giftigt farlig, och att Sverige öppnade upp helt och hållet kan alltid diskuteras. Med facit i hand kan vi emellertid se hur var och varannan nu drabbas, men kanske är det priset vi får betala för att bli av med eländet…

Jag har ingen aning om hur jag själv blev smittad, jag vistas väldigt lite ute bland folk eftersom jag vet lömskheten hos denna moderna pest. Folk utan symptom smittar, oavsiktligt eftersom de inte känner till att de är infekterade. Och på något sätt måste detta vara just den väg som smittan kom till mig. För mig spelar det egentligen mindre roll hur jag smittades, men jag är som sagt glad att jag var fullvaccinerad. Det här är en lömsk sjukdom…