Böcker

Handling

Bokslut. Karl Hilding Persson avskiljer sig från omvärlden för att under en veckas tid skriva sina memoarer. Det idylliska livet i en hyrd stuga störs dock av hans inre som ständigt rådbråkar honom och som inte lämnar honom någon nattsömn. En viktig del för honom blir också en tysk turist som hyrt sommarstuga i hans närhet.

 

 

Handling

Rom & Rosor. Hanna och Henrik finner varandra genom en kontaktannons. Brev för brev utväxlar de tankar och åsikter om livet. Deras tillit, deras tro och deras sargade hopp till mänskligheten och inte minst till sig själva växer sakta fram igen. Genom sin brevväxling får de utlopp för sina innersta tankar och idéer. De vågar tala ärligt och öppet om sina hemliga drömmar och om livet i stort, utan förljugenhet. Gradvis växer samtidigt en ömsesidig respekt dem emellan fram. En respekt som blir allt större, brev för brev.

 

Handling

Andarnas tempel, en historia om vad som döljer sig bakom vårt kroppsliga skal.

 

 

 

 

Handling

Känner du Sigge Sinkadus, en barnbok om Harry som tillbringar en helg hos sin faster. Det blir en helg med många äventyr och hemligheter, speciellt sedan han lärt känna den mystiske Sigge Sinkadus.

 

 

 

Handling

En tugga snus, en novellsamling om känt och okänt, knytt och oknytt.

 

 

 

 

Handling

Morfar och jag, en diktsamling om ensamhet och saknad.

 

 

 

 

Handling

Vi byggde oss ett lag, en liten bok om hur man bygger framgångar med ett idrottslag.